INTERFETE 2 WEB

Servicii

Aici sunt prezentate serviciile legate de interfete web pe care le ofera firma noastra.

SEO

Fie ca esti la inceput de drum sau ai o afacere, drumul spre succes este mai scurt daca esti usor de gasit pe web.Serviciul de SEO (Optimizarea pentru motoarele de cautare) iti aduce clientii mai repede, mai aproape.


Interfete Web - Servicii - SEO
Interfete Web - Servicii - Flash

Flash

Flash se cauta, este una din cele mai folosite tehnologii pentru construirea rapida de interfete web care sa arate si sa functioneze superb.

Daca ai nevoie de un meniu cu grad inalt de functionalitate si usor personalizabil, un joc pentru a atrage mai usor lumea pe site, sau vrei doar sa embdez niste controale mai avansate de ActionScript noi suntem pregatiti sa dezvoltam pentru tine.

Pentru cateva demonstratii incearca sectiune de produse sau cea de tutoriale.


Flex

E cam greu sa dezvolti un site intreg in Flash. Mai ales daca luam in considerare si partea de mentenanta si posibilitati de extindere ulterioare.

Pentru aceste cazuri ne-am pregatit cu tehnologia Adobe Flex. Aceasta permite dezvoltarea rapida de interfete web si site-uri intregi, folosind elemente de management al proiectului, tranzitii intre pagini diferite , usrinta in integrarea cu Flash, servicii web si acces la baze de date.

Intra la sectiunea de produse pentru un exemplu.


Interfete Web - Servicii - Flex
Interfete Web - Servicii - Javascript

Javascript

Cand vorbesti de interfete web 2.0 e cam greu sa nu rostesti Javascript sau AJAX.

Suntem inarmati pana in dinti cu tehnologii Javascript. AJAX e doar un punctulet mititel pe harta de posibilitati disponibila in momentul in care esti de acord sa colaborezi cu noi.


HTML Standard

Ai un site care nu se vede OK in toate browserele ? Vrei sa ai un site care sa se vada la fel in toate browserele fara a avea de suferit la capitolul interfete web?

Ceri prea mult ? Noi zicem ca nu. Incercam pe cat posibil ca toate aplicatiile web si site-urile pe care le dezvoltam sa respecte standardurile web actuale.

Daca o tehnologie pur si simplu nu vrea sa functioneze cum vrei tu in toate browserele, atunci gasim solutii sa ajungem altfel la acelasi rezultat.


Interfete Web - Servicii - HTML Standard
Jocuri
Free Web Hosting